Nemokamas pristatymas nuo 60 € | Nemokamas grąžinimas

Artimiausios parduotuvės
Krepšelis
Viso
0
Shipping€14.9 (Nemokamas pristatymas nuo 60 € | Nemokamas grąžinimas)
Pirkti

NON-STOP DOGWEAR AS privatumo politika

„Non-stop Dogwear AS“ tvarko asmens duomenis visais atvejais, kai lankotės mūsų internetinėje svetainėje, įsigyjate prekių iš mūsų ar kitaip kreipiatės į mus.

 

Šioje privatumo politikoje aprašoma, kaip renkame ir naudojame jūsų asmens duomenis. Čia taip pat pateikiama informacija apie tai, kaip saugome jūsų asmens duomenis, kam juos perduodame ir kokios yra jūsų kaip asmens duomenų subjekto teisės.

 

Asmens duomenys – informacija, kuri gali būti tiesiogiai ar netiesiogiai naudojama asmens tapatybei nustatyti, pvz., vardas, adresas, telefono numeris, el. pašto adresas ir IP adresas. Asmens duomenų tvarkymas – asmens duomenų rinkimas, registravimas, saugojimas, kaupimas, naudojimas ir atskleidimas.

Saugomi asmens duomenys

Mes tvarkome tokią klientų asmeninę informaciją: kliento vardą ir pavardę, adresą, telefono numerį, el. pašto adresą. Be to, saugome klientų pirkimo istoriją ir duomenis apie jų elgesio mūsų internetinėje svetainėje modelius, t. y. informaciją apie tai, kaip kiekvienas klientas naudojasi mūsų internetine svetaine.

Asmens duomenų tvarkymo tikslai

Asmens duomenis tvarkome siekdami tinkamai vykdyti savo sutartinius įsipareigojimus jūsų atžvilgiu. Asmens duomenis taip pat naudojame teikdami jums aktualią informaciją, pasiūlymus ir su jūsų užsakymais susijusias paslaugas paštu ir el. paštu, telefonu, trumposiomis žinutėmis.

 

Naudojame duomenis apie klientų pirkimo istoriją ir jų elgesio mūsų internetinėje svetainėje modelius, kad galėtume kiekvienam klientui pateikti būtent jam aktualius pasiūlymus ir reklamą.

 

Asmens duomenų tvarkymo teisėtumas

Informacija apie kliento vardą ir pavardę, adresą, telefono numerį ir el. pašto adresą naudojama pirkimo sutarties vykdymo tikslais vadovaujantis ES Bendrojo duomenų apsaugos reglamento 6 straipsnio 1 dalies (b) punktu.

 

Jeigu davėte sutikimą, vadovaujantis ES Bendrojo duomenų apsaugos reglamento 6 straipsnio 1 dalies (a) punktu jūsų asmens duomenys taip pat bus naudojami teikiant jums aktualią informaciją, pasiūlymus ir su jūsų užsakymais susijusias paslaugas el. paštu, telefonu ir trumposiomis žinutėmis. Galite bet kuriuo metu atšaukti sutikimą dėl jūsų asmens duomenų naudojimo šiems tikslams.

 

Jeigu davėte sutikimą, vadovaujantis ES Bendrojo duomenų apsaugos reglamento 6 straipsnio 1 dalies (a) punktu duomenis apie jūsų pirkimo istoriją ir elgesį mūsų internetinėje svetainėje bus naudojami teikiant jums aktualius suasmenintus pasiūlymus ir reklamą. Galite bet kuriuo metu atšaukti sutikimą dėl jūsų asmens duomenų naudojimo šiems tikslams.

 

Pirkėjo paskyra

Pirkėjo paskyra

Centralizuotai kaupiame visus pirkėjo paskyros duomenis. Šiems duomenims priskiriamas atsitiktinis vartotojo numeris, neatspindintis jokios asmeninės informacijos. Vartotojo numeris susietas su jūsų paskyroje esančia informacija. Paskyroje galite laisvai sekti savo ankstesnių užsakymų informaciją, mokėjimų, sąskaitų ir prekių grąžinimo būseną.

 

Pirkėjo paskyroje galite prenumeruoti mūsų naujienlaiškį arba bet kuriuo metu atsisakyti prenumeratos. Naujienlaiškių siuntimui naudojame „Mailchimp“ įskiepį.

Suasmenintos paslaugos

Teikdami suasmenintas paslaugas galime pasiūlyti jums ir jūsų augintiniams geresnį, saugesnį ir praktiškesnį aptarnavimą. Tam naudojame surinktus asmens duomenis apie jus ir jūsų augintinius, kad galėtume suprasti jūsų poreikius ir pomėgius. Remdamiesi šiais duomenimis galime pasiūlyti jums aktualią informaciją apie mūsų prekių dydžius, parinkti būtent jus dominančius išsamius straipsnius, naujienlaiškius, prekių pristatymus ir pasiūlymus, naudojimosi vadovus ir rekomendacijas. Vis dar turėsite prieigą prie visos mūsų internetinėje svetainėje talpinamos informacijos, tačiau, pvz., galėsime iškart parodyti jums tinkamą dydį vienoje prekių kategorijoje pagal tai, kokį dydį anksčiau pirkote kitoje kategorijoje, taip pat atsižvelgdami į informaciją apie jūsų šuns veislę, amžių ir pan. Suasmeninimas leidžia jums greičiau rasti aktualią informaciją. Šių paslaugų teikimas grindžiamas informacija, kurią pateikiate mums apie save ir savo šunis. Daugumai suasmenintų paslaugų būtina pirkėjo paskyra.

Asmeninių duomenų rinkimas

Saugome su jūsų užsakymais susijusią asmeninę informaciją, kurią pateikiate mūsų internetinėje svetainėje. Siekdami užtikrinti jums geriausią naudojimosi mūsų internetine svetaine patirtį naudojame slapukus. Pagal Elektroninių ryšių įstatymo reikalavimus privalome informuoti mūsų internetinės svetainės lankytojus apie slapukų naudojimą.

Duomenų perdavimas trečiosioms šalims

Tam, kad galėtume įvykdyti savo sutartinius įsipareigojimus jūsų atžvilgiu, perduodame būtiną informaciją siuntų gabenimo tarnyboms.

Mes neperduosime, neparduosime ir kitaip neatskleidime jūsų asmeninių duomenų tretiesiems asmenims, išskyrus atvejus, kai privalėsime tai padaryti įstatymų numatyta tvarka.

Asmeninių duomenų naikinimas

Informacija, kurią pateikiate įsigydami mūsų prekes, yra saugoma mūsų aktyvaus pirkėjo paskyroje 3,5 metų. Informacija, kurią privalome kaupti pagal Viešojo administravimo įstatymą, pagal Įstatymo reikalavimus saugoma iki 5 metų.

Registruoto pirkėjo teisės

Jūsų asmeninę informaciją tvarkome pagal Asmeninės informacijos apsaugos įstatymą ir kitus galiojančius teisės aktus. Jūs turite teisę susipažinti su savo duomenimis, teisę į duomenų perkėlimą, teisę reikalauti ištaisyti, papildyti ar sunaikinti duomenis.

Turite teisę pateikti skundą Norvegijos duomenų apsaugos tarnybai („Datatilsynet“) dėl jūsų asmens duomenų tvarkymo. Daugiau apie skundo pateikimo procedūrą skaitykite čia:

https://www.datatilsynet.no/om-datatilsynet/kontakt-oss/hvordan-kan-jeg-klage-til-datatilsynet/

Informacijos sauga

Užtikriname jūsų asmens duomenų saugą vykdydami tiek fizinės, tiek elektroninės prieigos kontrolę, taip pat šifruodami pateiktą neskelbtiną informaciją.

Kontaktai

Užklausas dėl asmens duomenų tvarkymo, kaip antai klausimus dėl duomenų rinkimo ar prašymus dėl taisymo ar naikinimo, galima adresuoti šiais kontaktais:

 

Non-stop Dogwear AS

Holtevegen 395

2372 Brøttum

Norvegija

 

El. p.: info@non-stopdogwear.no

Telefono Nr.: +47 950 92 413

Newsletter
Sign Up

As a subscriber you get access to exclusive competitions and news.

Pardavimo sąlygosPrivacy policySlapukaiImpressum
nonstopdogwear.com | nonstoppolar.com