Tasuta saatmine

Kaupluse otsija
Ostukäru
Vahesumma
0
Shipping0 €
Osta kohe

Privaatsuspoliitika NON-STOP DOGWEAR AS’lt

Non-stop dogwear AS töötleb isikuandmeid, kui külastate meie veebisaiti, sooritate meilt ostu või olete muul viisil meiega kontaktis. 

See privaatsuspoliitika kirjeldab, kuidas me isikuandmeid kogume, mis eesmärkidel, milleks me neid kasutame. See sisaldab ka teavet selle kohta, kuidas kaitseme isikuandmeid, kellega me neid jagame ja millised õigused teil kui meie kliendil on seoses meie isikuandmete töötlemisega. 

Isikuandmed on teave, mida saab kasutada isiku otseseks või kaudseks tuvastamiseks, näiteks nimi, aadress, telefoninumber, e-posti aadress ja IP-aadress. Isikuandmete töötlemine on igasugune isikuandmete kogumine, registreerimine, säilitamine, koostamine, kasutamine ja väljastamine. 

Salvestatud isikuandmed 

Töötleme klientide kohta järgmist isiklikku teavet; nimi, aadress, telefoninumber, e-posti aadress. Lisaks talletame oma veebisaidil ostude ajalugu ja käitumisharjumusi, st teavet selle kohta, kuidas iga klient sellel lehel navigeerib. 

Isikuandmete töötlemise eesmärk

Töötleme teavet oma kohustuste täitmiseks kokkuleppel teiega. Kasutame seda teavet ka teile e-posti, telefoni, SMSi ja posti teel ostu, müügi, pakkumise ja teenuste pakkumiseks. 

Kasutame veebisaidil ostuajalugu ja käitumisharjumusi, et pakkuda igale kasutajale kohandatud soovitusi ja reklaame. 

Baasinfo 

Ostulepingu täitmiseks kasutatakse teavet nime, aadressi, telefoni, e-posti aadressi kohta. Selle töötlemise aluseks on ELi andmekaitse üldmääruse artikli 6 punkt b. 

Kui olete nõusoleku andnud, kasutatakse seda teavet ka e-posti, telefoni ja SMS-i kaudu teile ostu, müügi ja pakkumisega seotud teabe, pakkumiste ja teenuste pakkumiseks. Selle töötlemise aluseks on eraelu puutumatust käsitleva määruse artikli 6 punkt a. Võite igal ajal tagasi võtta oma nõusoleku. 

Kui olete sellega nõustunud, kasutatakse ostuajalugu ja käitumismustrit spetsiaalselt teile kui kasutajale kohandatud soovituste ja reklaamide andmiseks. Selle töötlemise aluseks on eraelu puutumatust käsitleva määruse artikli 6 punkt a. Võite oma nõusoleku selliseks kasutamiseks igal ajal tagasi võtta. 

Kliendikonto 

Salvestame kogu teie kliendikontoga seotud teabe ühes tsentraliseeritud asukohas. Salvestame kogu teie kohta kogutud teabe. See teave on ühendatud kliendinumbriga - juhusliku numbriga, ilma isikliku teabeta. 

Me ühendame teie isiklikud andmed teie kliendikontoga seotud kliendinumbriga. Kliendikonto kaudu saate hõlpsa juurdepääsu eelmistele tellimustele, maksete ja arvete olekule ning tagastamisele. 

Kliendikontol saate tellida meie infolehti ja igal ajal oma tellimuse tühistada. Infolehtede levitamiseks kasutame teenust Mailchimp. 

Isikupärastatud teenused 

Isikupärastatud teenuste abil saame pakkuda teile ja teie loomadele paremat, ohutumat ja praktilisemat teenust. Selle saavutamiseks kasutame teie ja teie loomade kohta kogutud teabe teie vajaduste ja huvide arvutamiseks. Selle põhjal saame pakkuda teile asjakohast teavet meie toodete suuruse määramise juhendi, põhjalike artiklite, infolehtede, tooteesitluste, tootepakkumiste, kasutusjuhendite ja soovituste kujul. Teil on endiselt juurdepääs muule teabele meie veebisaidil, kuid näiteks võime suunata teid suurusjärku ühes tootekategoorias, lähtudes toote suurusest, mille olete varem ostnud teisest tootekategooriast, koos teabega tõu, vanuse ja teie koera suuruse kohta. Isikupärastamise korral on kõige olulisem teave teie jaoks hõlpsamini leitav. Need teenused põhinevad teabel, mille annate meile enda ja oma koerte kohta. Enamik meie isikupärastatud teenustest nõuab kliendikonto olemasolu. 

Isikuandmete kogumine 

Salvestame teie veebisaidil teie ostuga seoses edastatud isiklikke andmeid. Kasutame oma veebisaidil küpsiseid, et pakkuda teile parimat kliendikogemust. Elektroonilise side seadus nõuab, et me teavitaksime külastajaid küpsiste kasutamisest. 

Teabe avaldamine kolmandatele isikutele 

Lepingust tulenevate kohustuste täitmiseks antakse meie kaubaveoettevõtetele vajalikku teavet. 

Me ei jaga, müü, edasta ega muul viisil avalda teistele isiklikku teavet, kui me ei ole seadusega kohustatud. 

Isikuandmete kustutamine 

Teavet, mille me teie ostuga seoses saime, hoitakse meie aktiivsel kliendikontol 3,5 aastat. 

Teavet, mida peame avaliku halduse seaduse kohaselt säilitama, säilitatakse vastavalt seaduse nõuetele kuni 5 aastat. 

Registreeritud kliendi õigused 

Töötleme teie isikuandmeid vastavalt isikuandmete seadusele ja kehtivatele määrustele. Soovitatav on nõuda juurdepääsu oma isikuandmetele ja nende ümberpaigutamist, samuti teabe parandamist või kustutamist. 

Teil on õigus esitada kaebus Norra andmekaitseametile (Datatilsynet) teie isikuandmete töötlemise kohta. Menetluse kohta saate teavet siit: https://www.datatilsynet.no/om-datatilsynet/kontakt-oss/hvordan-kan-jeg-klage-til-datatilsynet/ 

Infoturbe 

Me tagame teie isikliku teabe nii füüsilise kui ka virtuaalse juurdepääsu ja juurdepääsu kontrolli, samuti krüpteerides pakutava teabe tundlikke osi. 

Kontakt 

Isikuandmete, näiteks registreeritud teabe töötlemise, parandamise ja kustutamisega seotud küsimuste taotlused võib saata aadressile: 

Non-stop Dogwear AS 

Holtevegen 395 

2372 Brøttum 

Norway 

E-postinfo@non-stopdogwear.no 

Telefon+47 950 92 413 

Newsletter
Sign Up

As a subscriber you get access to exclusive competitions and news.

MüügitingimusedPrivacy policyKüpsisedImpressum
nonstopdogwear.com | nonstoppolar.com