Fri frakt över SEK 600.00

Butikssökare
Cart
Subtotal-
Shipping-
Total-

Integritetsförklaring från Non-stop dogwear AS

Non-stop Dogwear AS behandlar personuppgifter när du besöker vår webbplats, gör ett köp från oss eller på andra sätt är i kontakt med oss. 

Denna sekretessförklaring beskriver hur vi samlar in personuppgifter och de syften som vi använder dem för. Den innehåller också information om hur vi skyddar personuppgifterna, vem vi delar dem med och vilka rättigheter du som vår kund har i relation till vår behandling av personuppgifter. 

Personuppgifter är information som kan användas för att identifiera en person, direkt eller indirekt, såsom namn, adress, telefonnummer, e-postadress och IP-adress.  

Hantering av personuppgifter är all insamling, registrering, lagring, sammanställning, användning och utgivande av personuppgifter. 

Personuppgifter lagras

Vi behandlar följande personuppgifter om våra kunder; namn, adress, telefonnummer, e-postadress. Dessutom lagrar vi köphistorik och beteendemönster på vår webbplats, dvs information om hur varje kund navigerar på sidan. 

Syfte att behandla personuppgifter 

Vi behandlar informationen för att uppfylla våra skyldigheter i samförstånd med dig. Vi använder också informationen för att ge dig information, erbjudanden och tjänster i samband med ditt köp via e-post, telefon, SMS och e-post. 

Vi använder köphistoriken och beteendemönstret på webbplatsen för att ge rekommendationer och annonser skräddarsydda för varje användare. 

Grunden för behandlingen 

Information om namn, adress, telefon, e-postadress används för att uppfylla köpeavtalet. Grunden för denna behandling är artikel 6 (b) EU: s allmänna dataskyddsförordning. 

Där du har godkänt kommer informationen också att användas för att förse dig med information, erbjudanden och tjänster i samband med ditt köp via e-post, telefon och SMS. Grunden för denna behandling är sekretessförordningen Art 6 a. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke till vår användning av dina personuppgifter i samband med sådan kommunikation. 

Där du har samtyckt till detta kommer köphistorik och beteendemönster att användas för att ge rekommendationer och annonser som är specifikt anpassade för dig som användare. Grunden för denna behandling är sekretessförordningen Art 6 a. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke för sådan användning. 

Information som vi måste hålla i enlighet med lagen om offentlig förvaltning kommer att lagras i upp till 5 år, i enlighet med lagens krav. 

Kundkonto 

Vi lagrar all din information kopplad till ett kundkonto på en central plats. Vi lagrar all information vi samlar in om dig. Denna information är ansluten till ett kundnummer, ett slumpmässigt nummer utan någon personlig information. 

Vi ansluter din personliga information till ditt kundnummer i kundkontot. På kundkontot får du enkel åtkomst till tidigare order, status på betalningar och fakturor och returer. 

På kundkontot kan du prenumerera på våra nyhetsbrev och när du väljer att avsluta prenumerationen. Vi använder Mailchimp-tjänsten för att distribuera nyhetsbrev. 

Personliga tjänster 

Med personliga tjänster kan vi erbjuda dig och dina djur en bättre, säkrare och mer praktisk service. För att uppnå detta använder vi den information vi har samlat in om dig och dina djur för att beräkna vilka behov och intressen du har. Baserat på detta kan vi erbjuda dig relevant information i form av storleksguider för våra produkter, fördjupade artiklar, nyhetsbrev, produktlanseringar, produkterbjudanden, användarguider och rekommendationer. Du har fortfarande tillgång till annan information på vår webbplats, men vi kan till exempel vägleda dig till en storlek i en produktkategori baserad på en produktstorlek du tidigare har köpt i en annan produktkategori, tillsammans med information om rasen, ålder, och storleken på din hund. Med anpassning är den mest relevanta informationen enklare för dig att hitta. Dessa tjänster är baserade på informationen du ger oss om dig själv och dina hundar. De flesta av våra personliga tjänster kräver ett kundkonto. 

Insamling av personuppgifter 

Vi lagrar den personliga information som du har angett på vår webbplats i samband med ditt köp. Vi använder cookies på vår webbplats för att ge dig den bästa kundupplevelsen och service. Den Elektroniska kommunikations lagen kräver att vi informerar våra besökare om användningen av cookies. 

Utlämnande av information till tredje part 

För att uppfylla våra skyldigheter enligt avtalet tillhandahålls nödvändig information till våra fraktföretag. 

Vi kommer inte att dela, sälja, överföra eller på annat sätt avslöja personlig information till andra om vi inte är lagligt skyldiga att göra det. 

Radering av personuppgifter 

Information som vi fick i samband med ditt köp lagras i vårt aktiva kundkonto i 3,5 år. 

Information som vi måste hålla i enlighet med lagen om offentlig förvaltning kommer att lagras i upp till 5 år, i enlighet med lagens krav. 

Den registrerade kundens rättigheter 

Vi behandlar din personliga information i enlighet med lagen om personlig information och tillämpade regler. Du har rätt att be om tillgång till och flytta din personliga information, samt att korrigera eller radera information. 

Du har rätt att lämna in ett klagomål till den norska dataskyddsmyndigheten (Datatilsynet) om vår behandling av din personliga information. Information om förfarandet finns här: 

https://www.datatilsynet.no/om-datatilsynet/kontakt-oss/hvordan-kan-jeg-klage-til-datatilsynet/ 

Informationssäkerhet 

Vi säkerställer din personliga information genom både fysisk och virtuell åtkomst- och åtkomstkontroll, liksom genom att kryptera känsliga delar av den tillhandahållna informationen. 

Kontakt 

Begäran om frågor om behandling av personlig information, såsom information som är registrerad, korrigering och radering kan skickas till: 

Non-stop Dogwear AS 

Holtevegen 395 

2372 Brøttum 

Norway 

E-mail: info@non-stopdogwear.no 

Telefon: +47 950 92 413 

Newsletter
Sign Up

As a subscriber you get access to exclusive competitions and news.

Villkor för försäljningPrivacy policyCookiesImpressum
nonstopdogwear.com | nonstoppolar.com